ORGANIZACIJA DELA (7.-11. 12. 2020)

  Spoštovani,

   

  vrtci tudi v prihodnje ostajajo zaprti oz. imajo organizirano zgolj nujno varstvo.

  Tako kot ste že vajeni, je nujno varstvo organizirano v centralni enoti Krimček, Cesta na Kurešček 70. Odrta bosta 1.trakt (desni vhod, pritličje) in 4. trakt (desni vhod, nadstropje).

  V priponki je zapisana razporeditev oddelkov po igralnicah. 

   

  Kljub situaciji, ki smo ji priča v teh tednih, moramo misliti pozitivno in si pričarati praznično vzdušje. 

  Želimo vam vse dobro, pazite nase in ostanite zdravi!

  ORGANIZACIJA DELA (30. 11.−4. 12. 2020)

  Spoštovani,

  vrtci še naprej ostajajo zaprti. Za otroke, ki nujno potrebujejo varstvo, bo le to organizirano v centralni enoti KRIMČEK, Cesta na Kurešček 70. Odprt bo 1. trakt (desna vrata, pritličje) in 3. trakt (leva vrata, nadstropje).

  V priponki je zapisana razporeditev oddelkov po igralnicah in odpiralni čas igralnic.

   

  Želimo vam prijeten vikend, ki bo že v pričakovanju decembra. Kljub vsemu, si pričarajmo in uživajmo v prazničnem vzdušju zadnjega meseca tega leta!

  ORGANIZACIJA DELA (23.-27. 11.2020)

  Spoštovani,

  vrtci ostajajo še naprej zaprti in nujno vartsvo zagotavljajo zgolj otrokom, za katere starši nujno potrebujejo varstvo. Dežurno varstvo bo organizirano v centralni enoti KRIMČEK, Cesta na Kurešček 70. Odprt bo 1. trakt (desna vrata, pritličje) in 3. trakt (leva vrata, nadstropje).

  Spodaj v priponki je zapisana razporeditev oddelkov po igralnicah.

   

  Želimo vam prijetenn sončen vikend!

  ORGANIZACIJA DELA (16.–20. 11. 2020)

  Spoštovani,

  tudi v prihodnjem tednu vrtci ostajajo zaprti. Za otroke, ki nujno potrebujejo varstvo, bo le to organizirano v centralni enoti KRIMČEK, Cesta na Kurešček 70. Odprt bo 1. trakt (desna vrata, pritličje) in 3. trakt (leva vrata, nadstropje).

  Spodaj v priponki je razporeditev oddelkov/enot po igralnicah, z vpisanim odpiralnim časom igralnic. 

   

  Želimo vam prijeten vikend, pazite nase in svoje bližnje ter ostanite zdravi!

  ORGANIZACIJA DELA (9.–13. 11. 2020)

  Spoštovani,

  tudi v prihodnjem tednu bo dežurno vartsvo za otroke, ki nujno potrebujejo varstvo, organizirano v centralni enoti Krimček, Cesta na Kurešček 70.

  Odprt bo 1. trakt (desna vrata, pritličje) in 3. trakt (leva vrata, nadstropje).

   

  Spodaj v priponki  je razporeditev oddelkov/enot po igralnicah, z vpisanim odpiralnim časom igralnic. 

   

  Želim vam prijeten vikend in ostanite zdravi!

  OBVESTILO - razporeditev oddelkov po igralnicah (2.-6. 11. 2020)

  Spoštovani,

   

  obveščamo vas, da bo v prihodnjem tednu, za otroke, ki nujno potrebujejo varstvo, organizirano dežurstvo v centralni enoti KRIMČEK, Cesta na Kurešček 70. Odprt bo 2. trakt (leva vrata, pritličje) in 3. trakt (leva vrata, nadstropje).

  V priponki vam pošiljam razporeditev oddelkov/enot po igralnicah, z vpisanim odpiralnim časom igralnic. 

   

  ŽelimO vam prijeten vikend!

  POLETNI ČAS (Mravljice)

  Po dolgem času smo se vrnili v vrtec polni dobre volje, ustvarjalnosti in razigranosti. Skupaj smo ustvarjali, izdelovali zanimive stvari in se veliko gibali v naravi. Skozi poletje smo se prelevili v mini pirate in si naredili svoj čoln, v katerem smo veliko časa pluli. Ker pa postajamo vse večji, smo se tudi »učili« sezuvanja, obuvanja in pri tem smo zelo uspešni. Poletje je bilo zabavno, zdaj pa hitimo novim zmagam naproti.

  POLETNI ČAS (Mravljice)

  Po dolgem času smo se vrnili v vrtec polni dobre volje, ustvarjalnosti in razigranosti. Skupaj smo ustvarjali, izdelovali zanimive stvari in se veliko gibali v naravi. Skozi poletje smo se prelevili v mini pirate in si naredili svoj čoln, v katerem smo veliko časa pluli. Ker pa postajamo vse večji, smo se tudi »učili« sezuvanja, obuvanja in pri tem smo zelo uspešni. Poletje je bilo zabavno, zdaj pa hitimo novim zmagam naproti.

  OBVESTILO O SPREMENJENEM ODPIRANJU ENOT IN TRAKTOV

  Obveščamo vas, da smo zaradi še večjega preprečevanja širjenja okužbe s virusom COVID - !9 spremenili nekatere odpiralne čase enot oziroma traktov.

  SPREMEMBA EKONOMSKE CENE VRTCA

  Obveščamo vas, da se bo s 1. 10. 2020, spremenila cena dnevnega programa v Vrtcu Ig (sklep Občine Ig v priponki).

  OBVESTILO

  V priponki je obvestilo ustanovitelja o vrednostih radona v enoti Studenček in Sonček ter o predvideni obnovi prostorov starega vrtca.

  MESEC MAREC V ODDELKU MRAVLJICE

  Na začetku meseca marca nismo verjeli, da bo ta mesec za nas zelo kratek. Vseeno smo počeli res zanimive stvari. Peli smo ob električnem klavirju. Najbolj navdušeni smo se lahko tudi preizkusili v igranju na ta ,,čudežni,, instrument. Veliko smo ustvarjali (barvali žoge, barvali rožice s prav posebno metodo-s centrifugo). Ko pa nam je dopuščal čas pa smo se sprehodili do gozda. Nato pa smo zaradi izrednih razmer kar naenkrat ostali doma in to celo za dolga dva meseca.

  MESEC FEBRUAR V ODDELKU MRAVLJICE

  Februar je bil še en mesec prijetnega bivanja v vrtcu. V tem mesecu nas je obiskalo kar nekaj bolezni, zaradi katerih smo se precej časa družili s sosednjo skupino. Prišli so k nam in nam pokazali kako lahko razvrščamo barve, konec tedna smo bili tudi mi že pravi junaki v tej nalogi. Na deževne dni smo si čas krajšali z ustvarjanjem, tako so izpod naših rok nastali prav simpatični pingvini. Ugotovili smo tudi, da so naše mize v skupini lahko prav super poligon, tako smo svoje veščine urili s prenosom avtomobilov pod mizo. Za konec meseca pa nas je »obiskal« še pust.

  JUHUHU, PONOVNO V VRTEC (Sovice)

  Prvi mesec po karanteni smo se imeli v vrtcu zelo lepo. Prvih nekaj dni so se otroci zelo veliko igrali, saj so bili željni igre s prijatelji. Izrazili so željo po prebiranju Zelo lačne gosenice in tako smo z temo nadaljevali. Spoznali smo razvoj metulja, vsi skupaj smo sodelovali pri lutkovni predstavitvi zgodbice, skakali po gosenici iz obročev in še in še. Veliko sončnih dni smo preživeli v gozdu, kje smo plezali po hlodih, nabirali veje, storžke, gradili hišo, postavili ''ogenj''…. Da se ''zščitimo'' pred vročim soncem, pa smo izdelali prave poletne kape.

  Strani